Ervaren Android developer

Android app laten maken door ervaren developers

Wil je voor jouw bedrijf een Android app laten maken? Een Android app opent een wereld van mogelijkheden. Of je nou een eenmanszaak hebt of een multinational, wij denken met je mee op de schaal waarin dat nodig is en bieden je persoonlijke service van begin tot eind.

Android app laten maken voor jouw bedrijf

Wil je voor jouw bedrijf of een andere organisatie een Android app laten maken? Met een op maat gemaakte Android app kun je jouw bedrijf of organisatie naar een hoger niveau tillen. Het maakt niet uit of je een startup bent of een multinational. Wij denken met je mee op de schaal waarin dat nodig is en bieden je persoonlijke service gedurende het hele proces.

Waarom een Android app laten maken?

Google is een van de grootste techbedrijven in de wereld, en Android-telefoons zijn erg populair in de smartphonemarkt. Het besturingssysteem Android draait op verschillende populaire merken smartphones. Dat betekent dat er veel potentiële gebruikers zijn voor jouw app, die jou kunnen vinden in de Google Play Store.

De Android app zelf kan het middelpunt zijn van jouw bedrijf. Ook kun je een Android app gebruiken als aanvulling op jouw bedrijf. Zo kun je extra diensten aanbieden of jouw klanten meer bereikbaarheid bieden. Denk bijvoorbeeld aan een webshop, marktplaats, reserveringssysteem of administratiesysteem. De mogelijkheden met een eigen native app zijn eindeloos.

Appec Android marktaandeel

Waarom kiezen voor een native Android app?

Bij Appec zijn we gespecialiseerd in native apps. Native apps zijn mobiele apps die specifiek zijn ontwikkeld voor het desbetreffende platform. Dit is dus anders dan hybridesoftware, wat een stuk beperkter is qua functionaliteit en maatwerk.

Wij zijn ervan overtuigd dat een native app voor Android de beste oplossing is voor professionele organisaties. Op deze manier straal je kwaliteit uit en heb je de meeste mogelijkheden voor uitbreiding.

Een professionele native app voor Android heeft dus meerdere voordelen. Een native Android app zorgt voor een betere uitstraling, biedt meer functionaliteit, en is volledig personaliseerbaar. Zo krijg jij een mobiele app die perfect aansluit bij het imago van jouw bedrijf of organisatie.

“De mobiele app heeft onze bedrijfsprocessen naar een hoger niveau getild.”​

Cor Rutten

Rutten Groep

Bij Appec begrijpen we apps

We bouwen al jaren native apps voor Android, en hebben ervaring met verschillende soorten opdrachten. Onze klanten zijn erg divers – zowel in branche als in grootte. We ontwikkelen zowel apps voor kleine bedrijven die specifieke diensten aanbieden, als voor grote bedrijven met ingewikkelde vraagstukken.

Wij zijn altijd transparant over de kosten die je kunt verwachten, en geven je duidelijk aan welke diensten we zullen uitvoeren. Je krijgt ruim op tijd een inschatting van de verwachte uren. Op deze manier kom jij niet voor verrassingen te staan.

Onze Android app developers en UI/UX designers zijn echte hobbyisten. Wij hebben een grote passie voor apps en technologie in het algemeen. Wij spelen snel in op veranderingen in de techwereld. We denken vooruit om potentiële problemen te vermijden en plaatsen ons in de schoenen van de klant. Zo bouwen wij apps waar niet alleen onze klanten blij van worden, maar ook hun gebruikers.

3 redenen om een Android app developer in te huren

Wanneer je een app laat maken is het verstandig om een native app te laten bouwen door een specialist. Een native app is een mobiele app die speciaal is gebouwd voor het betreffende platform: Android of iOS. Er zijn verschillende manieren om een app te lanceren.

1. Een Android app developer begrijpt de Google Play Store

Elk platform heeft specifieke eisen voor apps die worden gelanceerd. Omdat jouw app in de Google Play Store komt, is het essentieel dat de app voldoet aan de voorwaarden die Google stelt. Zo heeft Google bijvoorbeeld specifieke eisen voor appiconen.

Een professionele Android app developer kan ervoor zorgen dat jouw applancering vlekkeloos verloopt. Omdat de developer jarenlange ervaring heeft in het lanceren van Android apps, weet de developer precies waar die op moet letten.

2. Een Android app developer haalt het beste uit Android

Een app lanceren op Android heeft andere voor- en nadelen dan een app die op iOS draait. In beide platforms zijn er verschillen in functionaliteit, die een app developer kan benutten. Denk bijvoorbeeld aan push-notificaties en widgets.

De platforms van Google en Apple veranderen voortdurend. Een app developer haalt het beste uit het platform waarin hij gespecialiseerd is.

3. Een Android app developer kan snel troubleshooten

Met technologie kunnen er altijd storingen plaatsvinden. Dit hoeft niet per se aan de app zelf te liggen, maar kan ook komen door een update van het platform zelf. Wanneer er een situatie speelt waarin snel ingegrepen moet worden, weet de developer precies waar hij moet zoeken.

Programmeurs zijn het gewend om bugs te verhelpen, en kunnen bugs daardoor systematisch oplossen.

Wanneer je iemand hebt ingehuurd om jouw app te beheren, heb je direct contact met de developer en kun je eventuele problemen direct vermelden.

Bij Appec spreken we software

We hebben jarenlange ervaring in het bouwen van native apps voor Android. Onze klanten zijn zeer divers – zowel in branche als in grootte. We bouwen zowel simpele microservices als ingewikkelde projecten voor grootschalig gebruik.

Wij zijn altijd transparant over de kosten die je kunt verwachten, en geven je van tevoren aan welke diensten we zullen uitvoeren. We geven je een inschatting van onze verwachte uren, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Onze developers zijn hobbyisten die een grote passie hebben voor de technologie, en snel inspelen op veranderingen in de technologiemarkt. We denken vooruit om potentiële problemen te vermijden en plaatsen ons in de schoenen van de klant. Zo bouwen wij apps waar niet alleen onze klanten blij van worden, maar ook hun gebruikers.

Ons team bestaat uit een groep jonge creatievelingen met veel ervaring, die passie hebben voor software.

Praten over jouw Android app?

Je hebt vast al ideeën voor een eigen mobiele app. En zelfs als dat niet zo is denken we altijd graag met je mee. Tijdens een briefing kunnen we input geven en helpen jouw idee te verhelderen. Het is onze missie om jouw idee werkelijkheid te maken door een app te bouwen die epic is.

Let’s build something epic

We gaan graag met je in gesprek om jouw idee voor een app te bespreken. We denken met je mee over hoe we een unieke app kunnen creëren die jouw gebruikers een unieke ervaring bezorgt.