Ervaren iOS & Android developer

App ontwikkelaar Nijmegen

Wil je voor jouw bedrijf een iOS of Android app laten maken? Een app opent een wereld van mogelijkheden. Of je nou een eenmanszaak hebt of een multinational, wij denken met je mee op de schaal waarin dat nodig is en bieden je persoonlijke service van begin tot eind.

App developer inhuren voor jouw project?

Wil jij een app developer inhuren om jouw app te laten bouwen? Wij hebben alles in huis om jouw visie tot leven te brengen.

Met een ervaren team van programmeurs en designers vertalen we jouw idee naar een app met de ultieme user experience.

Waarom een native app laten maken?

Wij doen niet aan standaardapps. Iedere app die we bouwen is van de hoogste kwaliteit omdat we alles met maatwerk doen. Zo krijg jij een app die jouw brand waardig is en jouw gebruikers een unieke ervaring bezorgt.

Onze apps zijn epic

Wij hebben ervaren ontwerpers en programmeurs in huis die samen met jou meedenken over hoe jouw app zal werken en eruit zal zien.

“De mobiele app heeft onze bedrijfsprocessen naar een hoger niveau getild.”​

Cor Rutten

Rutten Groep

Native apps voor iOS en Android

Wij bouwen zowel native apps voor iOS als voor Android. Met native apps krijg je het voordeel van veelzijdigheid, de beste prestaties, de beste beveiliging, en een optimale aansluiting op de functionaliteit van de telefoon.

Ongeacht of jouw gebruikers iOS hebben of Android, zij krijgen de beste gebruikerservaring die mogelijk is.

In 10 stappen jouw ideale app laten bouwen

Om jouw app volledig naar jouw wensen te bouwen doorlopen we tien stappen in ons ontwikkelproces. Wij vertalen jouw verhaal om in een optimaal presterende app die jouw brand zo goed mogelijk vertegenwoordigt.

Stap 1: Briefing
Stap 2: Klantbehoeften in kaart brengen
Stap 3: Schetsen maken
Stap 4: Schetsen met klant overleggen
Stap 5: Uitwerken in Wireframes
Stap 6: Overleggen met ontwikkelaars
Stap 7: Ontwerp opleveren aan klant
Stap 8: App bouwen
Stap 9: App testen
Stap 10: App publiceren

Bij Appec spreken we software

We hebben jarenlange ervaring in het bouwen van native apps voor iOS. Onze klanten zijn zeer divers – zowel in branche als in grootte. We bouwen zowel simpele microservices als ingewikkelde projecten voor grootschalig gebruik.

Wij zijn altijd transparant over de kosten die je kunt verwachten, en geven je van tevoren aan welke diensten we zullen uitvoeren. We geven je een inschatting van onze verwachte uren, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Onze developers zijn hobbyisten die een grote passie hebben voor de technologie, en snel inspelen op veranderingen in de technologiemarkt. We denken vooruit om potentiële problemen te vermijden en plaatsen ons in de schoenen van de klant. Zo bouwen wij apps waar niet alleen onze klanten blij van worden, maar ook hun gebruikers.

Ons team bestaat uit een groep jonge creatievelingen met veel ervaring, die passie hebben voor software.

Jouw mobiele app bespreken?

Je hebt vast al ideeën voor een eigen mobiele app. En zelfs als dat niet zo is denken we altijd graag met je mee. Tijdens een briefing kunnen we input geven en helpen jouw idee te verhelderen. Het is onze missie om jouw idee werkelijkheid te maken door een app te bouwen die epic is.

Let’s build something epic

We gaan graag met je in gesprek om jouw idee voor een app te bespreken. We denken met je mee over hoe we een unieke app kunnen creëren die jouw gebruikers een unieke ervaring bezorgt.

Klaar om jouw idee te lanceren?

Kom in contact