Pushberichten

Bereik direct uw vaste klanten door het sturen van pushberichten. Bereik direct uw vaste klanten door het sturen van pushberichten en houd iedereen op de hoogte van interessante ontwikkelingen. Communiceer winacties, kortingsacties, nieuwtjes, vermeldingen over bedrijfszaken en andere belangrijke processen. Pushberichten kunt u eenvoudig zelf samenstellen en versturen in en vanuit het CMS. Uw klanten krijgen direct na verzending een melding op hun telefoon met het pushbericht.

Nieuws

Op de nieuwspagina publiceert u belangrijk nieuws over uw bedrijf, zodat uw klanten over alles op de hoogte kunnen blijven. Nieuwsartikelen kunnen meteen gedeeld worden op diverse social media. U kunt kiezen uit negen verschillende designs met overzichtelijkheid als uitgangspunt van elk design. Door regelmatig nieuwsartikelen te delen houdt u uw klanten betrokken bij uw bedrijf én geeft u klanten een extra reden om de app in de gaten te houden.

Contact

Hier vinden uw klanten in één scherm alle benodigde informatie die beschikbaar is om contact met uw bedrijf op te nemen. Denk aan: telefoonnummer, bezoekadres, website, e-mail, openingstijden en ook locatie. De contactpagina synchroniseert direct met alle gegevens in het CMS. Uw bedrijfsinformatie is altijd up-to-date en u kunt zelf kiezen welke informatie u met uw klanten deelt.

Personen

De personenpagina kan ingezet worden als bijvoorbeeld een teampagina. Hiermee wordt uw team overzichtelijk gepresenteerd aan uw klanten. De informatie over elk teamlid kan in het CMS opgegeven worden. Denk hierbij aan foto, naam, functie, contactmogelijkheden en persoonsbeschrijving. Het CMS synchroniseert direct met de app. Alle informatie is optioneel en naar uw eigen wens aan te passen. Eventueel kan de zoekfunctie ingeschakeld worden, zodat klanten de lijst met personeelsleden gemakkelijk kan doorzoeken.

Foto’s

Verzamel foto’s en presenteer deze aan uw klanten via fotoalbums. Er zit geen limiet op het aantal albums of het aantal foto’s per album. Presenteer bijvoorbeeld uw bedrijf, maar u kunt klanten ook op de hoogte houden van veranderingen of verbouwingen. Uiteraard kunt u ook informatie verstrekken via foto’s. In het CMS kunt u per album een passende titel kiezen. Klanten kunnen foto’s zo gemakkelijker vinden.

Agenda

Organiseert uw bedrijf regelmatig activiteiten of evenementen voor uw klanten? Met de agendamodule kunt u deze evenementen makkelijk in een maandoverzicht zetten. Uw klanten kunnen deze evenementen vervolgens eenvoudig in hun eigen agenda zetten. Een bolletje onder de datum geeft aan dat er een evenement is. Per datum kunnen er meerdere evenementen plaatsvinden. Met de evenementen kunt u bijvoorbeeld ook kortingsacties en speciale avonden bekendmaken.

Menukaart

De menukaart kan fungeren als menukaart, catalogus of webshop. Maak productcategorieën aan via het CMS en plaats hier subcategorieën of producten onder. Op deze manier kan uw klant eenvoudig zien wat uw bedrijf aanbiedt. Via de menukaart kunnen uw klanten direct bestellen. Mocht u liever niet willen dat klanten via de app producten bestellen, dan kunt u de producten wel presenteren in de menukaart, maar niet verkopen. Zo kunt u de menukaart eenvoudig naar uw wens aanpassen en gebruiken.

Chat

Bouw een online community met de chatfunctie. Hiermee communiceert u snel en gemakkelijk met uw klanten. De klanten kiezen bij het gebruiken van de chatfunctie zelf een naam waaronder ze kunnen chatten. Elke gebruiker ontvangt een pushbericht als hij/zij een chatbericht ontvangt. Dit is gemakkelijk en naar ieders wens aan te passen in de instellingen. U blijft op de hoogte van de wensen van de klant en andersom blijft de klant op de hoogte van aanbiedingen, nieuwtjes en bondige informatie.
De chat bouwsteen is alleen beschikbaar met het PREMIUM pakket

Gastenboek

Geef uw klanten de mogelijkheid om een recensie of reactie achter te laten in het gastenboek. Dit kan een handige manier zijn voor wat extra promotie, maar ook een mogelijkheid om als bedrijf wat extra feedback te ontvangen. Elke recensie dient voor publicatie wel eerst goedgekeurd te worden door de beheerder van de app via het CMS. Bij een nieuwe recensie krijgt u een melding via e-mail. Uw klanten kunnen maximaal één recensie per apparaat achterlaten. De recensie wordt niet gedeeld met andere partijen zoals Google of Facebook en staat dus volledig op zich.

Audio

De audio module is bedoelt om uw klanten een impressie te geven van uw muziek. Het is mogelijk om complete nummers in deze module te plaatsen, maar het is aanbevolen om korte samples te gebruiken. Ook kan deze worden ingezet voor gesproken fragmenten.

Over bedrijf

Presenteer uw bedrijf op de ‘over ons’ pagina! Alle informatie zoals logo’s, afbeeldingen en teksten zijn te plaatsen via het CMS. Vertel bijvoorbeeld wat u doet of waarom u dat doet. Deel de filosofie achter uw bedrijf of welke mogelijkheden er zijn voor klanten. Zo staat alle informatie over uw bedrijf op één overzichtelijke plek.

Webshop

Verkoop uw producten via de webshopmodule in uw eigen app. De webshopmodule werkt net zo eenvoudig als de menukaart. Maak een productcategorie en plaats daar subcategorieën of producten onder. Gebruikers kunnen deze producten bestellen via PayPal of creditcard. Via het CMS kunt u eenvoudig uw voorraad en producten beheren, zodat u alleen aanbiedt wat u ook op voorraad heeft.

Webkoppelingen

In uw app kunt u gemakkelijk websites inladen en aan uw klanten presenteren. Voeg bijvoorbeeld websites als Facebook en Twitter toe aan de app. Mocht uw bedrijf een speciale reserveerpagina of afspraak-pagina hebben op een website, dan kan deze ook snel en eenvoudig ingeladen worden in uw eigen app via het CMS. Per app kunt u maximaal tien webkoppelingen kiezen en inladen.

Formulieren

Laat klanten gemakkelijk met u contact opnemen met de formulierenmodule! Hiervoor kunt u verschillende opties kiezen. Vragen stellen, belafspraken maken of offertes aanvragen. Voor klanten is alles mogelijk. Ze hoeven dus niet meer te bellen om contact met u op te nemen, dit gaat allemaal via de app. U kunt in een app maximaal tien verschillende formulieren door uw klanten laten invullen. Klanten kunnen uiteraard een formulier wel zo vaak invullen als ze willen.

PDF koppelingen

Met de PDF-koppelingen kunt u gemakkelijk informatie verstrekken aan uw klanten. In het CMS kunt u verschillende PDF-documenten inladen. Deze worden vervolgens in de app vertoond. Introduceer bijvoorbeeld uw menukaart, deel uw tarieven met uw klanten of verstrek aan uw klanten de algemene voorwaarden van uw bedrijf. Per app kunnen maximaal tien verschillende PDF-koppelingen ingeladen worden.

Video

Met de video module kunt u meerdere videos presenteren aan uw klanten. Een video over een of meerdere van uw producten of diensten past hier goed bij.

Samen sparren over de mogelijkheden?

Samen sparren over een app voor uw onderneming? Plan direct een belafspraak.