iOS & Android developer

App laten maken door ervaren developers

Jouw app is een belangrijk onderdeel van jouw bedrijfsidentiteit. Wij maken een app die het verhaal van jouw brand vertelt en jouw gebruikers de beste user experience bezorgt.

App laten maken voor jouw bedrijf

Een mobiele app laten maken is een spannende stap voor ieder bedrijf. De app is, net als jouw website, een onderdeel van jouw bedrijfsidentiteit.

Daarom werken wij nauw samen met al onze klanten om een app te maken die volledig aansluit bij hun visie.

Onze apps zijn epic

Wij bouwen niet zomaar apps. Iedere app die wij bouwen heeft een uniekheid. Als ondernemer wil jij tenslotte een app hebben die jouw brand goed weergeeft.

Wij hebben ervaren ontwerpers en programmeurs in huis die samen met jou meedenken over hoe jouw app zal werken en eruit zal zien. In elke fase geef jij input op het resultaat. Zo zorgen wij ervoor dat jouw gebruikers de ultieme gebruikerservaring krijgen.

“De mobiele app heeft onze bedrijfsprocessen naar een hoger niveau getild.”​

Cor Rutten

Rutten Groep

Native apps voor iOS en Android

Wij bouwen zowel native apps voor iOS als voor Android. We geloven dat native apps het beste resultaat bieden en de meeste professionaliteit uitstralen. Met een native app kun je namelijk het beste uit het betreffende platform halen.

Met native apps krijg je het voordeel van veelzijdigheid, de beste prestaties, de beste beveiliging, en een optimale aansluiting op de functionaliteit van de telefoon. Zo zorg je er dus voor dat ongeacht of jouw gebruikers iOS hebben of Android, zij de beste gebruikerservaring krijgen die mogelijk is.

In 10 stappen jouw ideale app laten maken

Om jouw app volledig naar jouw wensen te bouwen doorlopen we tien stappen in ons ontwikkelproces. We beginnen met een briefing waarin je ons vertelt over jouw visie. Je hebt geen uitgebreide ideeën nodig. Wij vertalen simpele verhalen om in unieke apps met een eigen identiteit.

Vervolgens gaan we aan de slag, en houden we jou continu op de hoogte gedurende het hele proces. Zo komen jouw ideeën volledig tot uitdrukking in de uiteindelijke app.

Stap 1: Briefing
Stap 2: Klantbehoeften in kaart brengen
Stap 3: Schetsen maken
Stap 4: Schetsen met klant overleggen
Stap 5: Uitwerken in Wireframes
Stap 6: Overleggen met ontwikkelaars
Stap 7: Ontwerp opleveren aan klant
Stap 8: App bouwen
Stap 9: App testen
Stap 10: App publiceren

Bij Appec spreken we software

Of je nou een startup bent dat net is gelanceerd, of een enterprise dat verder wil gaan schalen, Appec is jouw partner in software. Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van apps voor bedrijven in verschillende branches. Dus ongeacht in welke industrie je zit of hoe groot je bent, wij denken mee op de schaal waarin jij dat nodig hebt.

Ons team bestaat uit een groep jonge creatievelingen met veel ervaring, die passie hebben voor software.

Jouw mobiele app bespreken?

Je hebt vast al ideeën voor een eigen mobiele app. En zelfs als dat niet zo is denken we altijd graag met je mee. Tijdens een briefing kunnen we input geven en helpen jouw idee te verhelderen. Het is onze missie om jouw idee werkelijkheid te maken door een app te bouwen die epic is.

Let’s build something epic

We gaan graag met je in gesprek om jouw idee voor een app te bespreken. We denken met je mee over hoe we een unieke app kunnen creëren die jouw gebruikers een unieke ervaring bezorgt.