Mobiele apps

De ideale aanvulling op jouw bedrijf

Het inzetten van apps door middel van maatwerk zorgt ervoor dat jij jouw klanten veel effectiever kunt bereiken. Tegenwoordig maakt bijna iedereen gebruik van een smartphone, en een belangrijk onderdeel daarvan zijn de apps die erop staan. Doordat mensen meer gebruikmaken van apps en minder browsen op het internet, is het voor jouw bedrijf essentieel om jouw klanten óók te kunnen bereiken via jouw persoonlijke app. Wij maken jouw ideale app die aansluit op jouw bedrijf en die beschikbaar is in de populairste appwinkels (iOS en Android).

 

Design en functionaliteit

Hoe maak je een app onweerstaanbaar? Uiteraard door zowel het design en de functionaliteit professioneel op maat te laten ontwikkelen. Wanneer je een app op maat wil laten maken heb je vaak een bepaald idee van hoe het eruit moet komen te zien. Wij nemen jouw ideeën mee in het ontwerp en ontwikkelen een app die perfect past bij de huisstijl van jouw bedrijf, een strak en professioneel design heeft, snel werkt en gebruiksvriendelijk is.

 

We denken met je mee

Je hoeft niet zelf te bedenken wat er allemaal komt te staan in de app. Als de ontwikkelaar van jouw applicatie en als jouw partner denken we met je mee over welke functies en menu’s het meest geschikt zijn voor jouw type bedrijf, zodat de gebruikers ervan het maximale eruit kunnen halen. We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

 

Eerst een ontwerp inzien

Voordat je ons groen licht geeft om jouw app te ontwikkelen, krijg je altijd eerst een ontwerp toegestuurd van hoe jouw app eruit komt te zien en welke functionaliteiten het zal hebben. Je krijgt dan een overzichtelijk document toegestuurd met een uitleg bij wat elke knop doet en waar wat komt te staan.

 

Geen onverwachte kosten

Je hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Aan het begin van het project, voordat we jouw eigen app daadwerkelijk bouwen, krijg je een inschatting van de verwachte kosten, zodat je kunt beslissen of de kosten vallen binnen jouw budget. Vervolgens maken we een definitieve offerte aan met alle werkzaamheden er één voor één in uitgelicht, zodat je precies kunt inzien waar de kosten voor bedoeld zijn. Zodra je akkoord gaat met de offerte beginnen we pas met het project.

background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle