iOS app laten maken? Schakel een specialist in

Appec ios app laten maken | ios developer inhuren

iOS app laten maken voor jouw bedrijf of organisatie

Wil je voor jouw bedrijf of een andere organisatie een iOS app laten maken? Een iOS app opent een wereld van mogelijkheden. Of je nou een eenmanszaak hebt of een multinational, wij denken met je mee op de schaal waarin dat nodig is en bieden je persoonlijke service van begin tot eind.

 

De voordelen van een iOS app

Apple is een van de grootste techbedrijven in de wereld, en de iPhone heeft een groot aandeel in de smartphonemarkt. Dat zijn een heleboel potentiële gebruikers voor jouw app die je kunt bereiken via de App Store.

 

Apple omzet per kwartaal

 

Je kunt jouw iOS app gebruiken om jouw bedrijf mee te runnen, óf als aanvulling op jouw bedrijf. Denk aan een webshop, marktplaats, reserveringssysteem of administratiesysteem. De mogelijkheden met deze technologie zijn eindeloos.

 

Waarom een native iOS app laten maken?

Bij Appec zijn we gespecialiseerd in native apps. Dat zijn apps die specifiek zijn gebouwd voor het platform. Dus geen hybridesoftware waarmee je beperkte functionaliteit krijgt. Wij geloven dat een native app voor iOS de beste oplossing is voor professionele organisaties die op zoek zijn naar de hoogste kwaliteit.

Door het laten maken van een iOS app die is gebouwd met native software haal je het beste uit het platform qua functionaliteit. Ook maak je zo een professionele indruk op jouw gebruikers door het gepersonaliseerde design. Pure maatwerk.

 

 

iOS app developer inhuren: 3 belangrijke redenen

Er zijn mogelijkheden te vinden om zelf een iOS app te maken. Waarom zou je dan een iOS app developer inhuren? Het inschakelen van een iOS app developer kan vele voordelen brengen wanneer je een mobiele app wil lanceren.

 

1. Een iOS app developer heeft ervaring

Het eerste voordeel van het inschakelen van een iOS app developer is dat de developer jarenlange ervaring heeft. Tenminste als je de juiste aanneemt. Dit zorgt ervoor dat de app-ontwikkeling vlot en vlekkeloos kan verlopen.

Het ontwikkelen van een app kan soms een lang proces zijn. Door een professional in te schakelen weet je dat alles goed gebeurt.

 

2. Een iOS app developer kent de laatste ontwikkelingen

Software verandert continu. Daarom is het belangrijk om de ontwikkeling van jouw app over te laten aan iemand die weet wat er allemaal speelt in de technologiewereld.

Een tijdje terug heeft Apple bijvoorbeeld een nieuw privacybeleid ingevoerd, waar veel appontwikkelaars tegenaan liepen.

En over privacy gesproken heeft de AVG destijds ook voor veel commotie gezorgd. Wanneer een professionele iOS app developer jouw app beheert, weet je dat dit soort veranderingen geen problemen zullen opleveren.

Ook zijn er natuurlijk continu veranderingen in technologie die in jouw voordeel werken. Er kunnen bijvoorbeeld nieuwe functies ontwikkeld worden, waardoor jouw app nog beter kan werken dan eerst.

 

ios app developer appec

 

3. Een iOS app developer biedt snelle support

Mocht er een keer iets misgaan met jouw app, of Apple verandert iets aan hun beleid waarop geanticipeerd moet worden, dan kan dat voor veel stress zorgen. Jouw iOS app developer is het gewend om te troubleshooten, en kan eventuele verbeterpunten snel doorvoeren.

Doordat je een kort lijntje hebt met jouw developer kun je ook snel terecht voor vragen die je hebt.

Misschien heb je zelf wel ideeën voor verbeteringen. Jouw app developer denkt dan meteen met jouw mee, en komt binnen korte tijd met een plan om het idee uit te voeren.

 

Bij Appec hebben we verstand van zaken

We hebben jarenlange ervaring in het bouwen van native apps voor iOS. Onze klanten zijn zeer divers – zowel in branche als in grootte. We bouwen zowel simpele microservices als ingewikkelde projecten voor grootschalig gebruik.

Wij zijn altijd transparant over de kosten die je kunt verwachten, en geven je van tevoren aan welke diensten we zullen uitvoeren. We geven je een inschatting van onze verwachte uren, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Onze developers zijn hobbyisten die een grote passie hebben voor de technologie, en snel inspelen op veranderingen in de technologiemarkt. We denken vooruit om potentiële problemen te vermijden en plaatsen ons in de schoenen van de klant. Zo bouwen wij apps waar niet alleen onze klanten blij van worden, maar ook hun gebruikers.

 

Praten over jouw toekomstige iOS app?

Neem dan vooral contact met ons op, en kom bij ons langs voor een kop koffie. We bespreken dan alle mogelijkheden voor jouw mobiele app, en denken met je mee over een plan van aanpak.

background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle