iOS & Android developer

Native app ontwikkelaar

Wil jij een app laten maken door een native app ontwikkelaar? Wij zetten jouw idee om in een hoogwaardige app die jouw klanten de ultieme gebruikerservaring bezorgt.

Een app laten maken? Schakel een native app ontwikkelaar in

Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met het bouwen van jouw mobiele applicatie. Echter kost het veel tijd en vergt het kennis om dit op een professionele manier te doen. Wanneer je de taak uitbesteedt aan een native app ontwikkelaar weet je dat het goed wordt gedaan. Bij Appec bouwen we uitsluitend hoogwaardige apps.

Wij bouwen een app voor jouw bedrijf dat het beste haalt uit iOS en Android. Wij focussen ons op native apps, waardoor jouw klanten de beste gebruikerservaring krijgen.

Onze native apps zijn epic

Wij hebben ervaren ontwerpers en programmeurs in huis die samen met jou meedenken over hoe jouw app zal werken en eruit zal zien.

In elke fase geef jij input op het resultaat. Zo zorgen wij ervoor dat jouw gebruikers de ultieme gebruikerservaring krijgen.

“De mobiele app heeft onze bedrijfsprocessen naar een hoger niveau getild.”​

Cor Rutten

Rutten Groep

Haal het beste uit iOS en Android

Wij bouwen zowel native apps voor iOS als voor Android. Met native apps krijg je het voordeel van veelzijdigheid, de beste prestaties, de beste beveiliging, en een optimale aansluiting op de functionaliteit van de telefoon.

Ongeacht of jouw gebruikers iOS hebben of Android, zij krijgen de beste gebruikerservaring die mogelijk is.

In 10 stappen jouw native app laten bouwen

Om jouw app volledig naar jouw wensen te bouwen doorlopen we tien stappen in ons ontwikkelproces. Wij vertalen jouw verhaal om in een optimaal presterende app die jouw brand zo goed mogelijk vertegenwoordigt.

Stap 1: Briefing
Stap 2: Klantbehoeften in kaart brengen
Stap 3: Schetsen maken
Stap 4: Schetsen met klant overleggen
Stap 5: Uitwerken in Wireframes
Stap 6: Overleggen met ontwikkelaars
Stap 7: Ontwerp opleveren aan klant
Stap 8: App bouwen
Stap 9: App testen
Stap 10: App publiceren

Bij Appec spreken we software

Of je nou een startup bent dat net is gelanceerd, of een enterprise dat verder wil gaan schalen, Appec is jouw partner in software. Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van apps voor bedrijven in verschillende branches. Dus ongeacht in welke industrie je zit of hoe groot je bent, wij denken mee op de schaal waarin jij dat nodig hebt.

Ons team bestaat uit een groep jonge creatievelingen met veel ervaring, die passie hebben voor software.

Jouw mobiele app bespreken?

Je hebt vast al ideeën voor een eigen mobiele app. En zelfs als dat niet zo is denken we altijd graag met je mee. Tijdens een briefing kunnen we input geven en helpen jouw idee te verhelderen. Het is onze missie om jouw idee werkelijkheid te maken door een app te bouwen die epic is.

Let’s build something epic

We gaan graag met je in gesprek om jouw idee voor een app te bespreken. We denken met je mee over hoe we een unieke app kunnen creëren die jouw gebruikers een unieke ervaring bezorgt.