iOS & Android ontwikkelaar

Professionele app ontwikkelaar inschakelen

Jouw bedrijf verdient een hoogwaardige app. Schakel een ervaren app ontwikkelaar in om een professionele app te laten maken die jouw klanten bijblijft.

App ontwikkelaar inschakelen voor jouw project

Een mobiele app is een belangrijk onderdeel van jouw bedrijf. Zorg ervoor dat jouw app jouw bedrijfsidentiteit goed weergeeft door een hoogwaardige app te laten maken.

Ben jij op zoek naar de beste app ontwikkelaar? Bij Appec bouwen we apps die leven. Iedere app die wij ontwikkelen heeft een eigen uniekheid, en is afgestemd op de brand van onze klanten. Alles is maatwerk.

Bij Appec doen we niet aan hybride apps. We bouwen native apps die optimaal presteren op iOS en Android en het beste halen uit die platforms.

Onze apps zijn epic

Wij hebben ervaren ontwerpers en programmeurs in huis die samen met jou meedenken over hoe jouw app zal werken en eruit zal zien.

In elke fase geef jij input op het resultaat. Zo zorgen wij ervoor dat jouw gebruikers de ultieme gebruikerservaring krijgen.

“De mobiele app heeft onze bedrijfsprocessen naar een hoger niveau getild.”​

Cor Rutten

Rutten Groep

Native apps voor iOS en Android

Wij bouwen zowel native apps voor iOS als voor Android. Met native apps krijg je het voordeel van veelzijdigheid, de beste prestaties, de beste beveiliging, en een optimale aansluiting op de functionaliteit van de telefoon.

Ongeacht of jouw gebruikers iOS hebben of Android, zij krijgen de beste gebruikerservaring die mogelijk is.

In 10 stappen jouw ideale app laten bouwen

Om jouw app volledig naar jouw wensen te bouwen doorlopen we tien stappen in ons ontwikkelproces. Wij vertalen jouw verhaal om in een optimaal presterende app die jouw brand zo goed mogelijk vertegenwoordigt.

1: Briefing
2: Klantbehoeften in kaart brengen
3: Schetsen maken
4: Schetsen met klant overleggen
5: Uitwerken in Wireframes
6: Overleggen met ontwikkelaars
7: Ontwerp opleveren aan klant
8: App bouwen
9: App testen
10: App publiceren

Bij Appec spreken we software

Of je nou een startup bent dat net is gelanceerd, of een enterprise dat verder wil gaan schalen, Appec is jouw partner in software. Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van apps voor bedrijven in verschillende branches. Dus ongeacht in welke industrie je zit of hoe groot je bent, wij denken mee op de schaal waarin jij dat nodig hebt.

Ons team bestaat uit een groep jonge creatievelingen met veel ervaring, die passie hebben voor software.

Jouw mobiele app bespreken?

Je hebt vast al ideeën voor een eigen mobiele app. En zelfs als dat niet zo is denken we altijd graag met je mee. Tijdens een briefing kunnen we input geven en helpen jouw idee te verhelderen. Het is onze missie om jouw idee werkelijkheid te maken door een app te bouwen die epic is.

Let’s build something epic

We gaan graag met je in gesprek om jouw idee voor een app te bespreken. We denken met je mee over hoe we een unieke app kunnen creëren die jouw gebruikers een unieke ervaring bezorgt.

Klaar om jouw idee te lanceren?

Kom in contact