iOS, Android en web app ontwikkelaar

Ervaren app ontwikkelaar

Heeft jouw online onderneming een hoogwaardige app nodig? Schakel een professionele app ontwikkelaar in en laat een premium-kwaliteit app bouwen die jouw klanten bijblijft.

Onze apps zijn epic

Wij hebben ervaren ontwerpers en programmeurs in huis die samen met jou meedenken over hoe jouw app zal werken en eruit zal zien.

In elke fase geef jij input op het resultaat en denken wij met je mee. Zo zorgen wij ervoor dat jouw gebruikers de ultieme gebruikerservaring krijgen.

App ontwikkelaar inschakelen voor jouw project

Een mobiele app is een belangrijk onderdeel van jouw bedrijf. Zorg ervoor dat jouw app jouw bedrijfsidentiteit goed weergeeft door een hoogwaardige app te laten maken.

Ben jij op zoek naar een ervaren app ontwikkelaar? Bij Appec doen we alleen aan maatwerk. Zo bouwen wij apps van de hoogste kwaliteit op iOS en Android.

“De mobiele app heeft onze bedrijfsprocessen naar een hoger niveau getild.”​

Cor Rutten

Rutten Groep

Native apps voor iOS en Android

Wij bouwen zowel native apps voor iOS als voor Android. Met native apps krijg je het voordeel van veelzijdigheid, de beste prestaties, de beste beveiliging, en een optimale aansluiting op de functionaliteit van de telefoon.

Ongeacht of jouw gebruikers iOS hebben of Android, krijgen zij de beste gebruikerservaring mogelijk.

In 10 stappen jouw ideale app laten bouwen

Om jouw app volledig naar wens te bouwen doorlopen we tien stappen in ons ontwikkelproces.

1: Briefing
2: Behoeften in kaart brengen
3: Schetsen maken
4: Schetsen met opdrachtgever overleggen
5: Wireframe bouwen
6: Overleggen met ontwikkelaars
7: Prototype opleveren aan opdrachtgever
8: App bouwen
9: App testen
10: App publiceren

Bij Appec spreken we software

Of je nou een startup bent die net is gelanceerd, of een enterprise die verder wil gaan schalen, Appec is jouw partner in software. Ons team bestaat uit een groep jonge creatievelingen met veel ervaring, die passie hebben voor software.

Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van apps voor bedrijven in verschillende branches. Dus ongeacht in welke industrie je zit of hoe groot je bent, wij denken mee op de schaal waarin jij dat nodig hebt.

Jouw maatwerk app bespreken?

Je hebt vast al ideeën voor een eigen applicatie. En zelfs als dat niet zo is denken we altijd graag met je mee. Tijdens een briefing kunnen we input geven en helpen jouw idee te verhelderen. Het is onze missie om jouw idee werkelijkheid te maken door een app te bouwen die epic is.

Let’s build something epic

We gaan graag met je in gesprek om jouw idee voor een app te bespreken. We denken met je mee over hoe we een unieke app kunnen creëren die jouw gebruikers een unieke ervaring bezorgt.

Klaar om jouw idee te lanceren?

Kom in contact