iOS & Android developer

App laten maken: alles wat je moet weten

Een mobiele applicatie is een belangrijk onderdeel van jouw bedrijfsidentiteit. Wij maken een app die het verhaal van jouw brand vertelt en jouw gebruikers de beste user experience bezorgt. Lees verder en leer hoe het werkt.

App laten maken voor jouw bedrijf?

Een mobiele applicatie laten maken is een spannende stap voor ieder bedrijf. Een app is, net als jouw website, een onderdeel van jouw bedrijfsidentiteit. Je leert hier wat er allemaal bij komt kijken.

In 10 stappen jouw ideale app laten maken

Om jouw applicatie volledig naar jouw wensen te bouwen doorlopen we tien stappen wanneer we een app ontwikkelen. We beginnen met een briefing waarin je ons vertelt over jouw visie. Je hebt geen uitgebreide ideeën nodig. Wij vertalen simpele verhalen om in unieke apps met een eigen identiteit.

Vervolgens gaan we aan de slag, en houden we jou continu op de hoogte gedurende het hele proces. Zo komen jouw ideeën volledig tot uitdrukking in de uiteindelijke app.

Stap 1: Briefing
Stap 2: Klantbehoeften in kaart brengen
Stap 3: Schetsen maken
Stap 4: Schetsen met klant overleggen
Stap 5: Uitwerken in Wireframes
Stap 6: Overleggen met ontwikkelaars
Stap 7: Ontwerp opleveren aan klant
Stap 8: App bouwen
Stap 9: App testen
Stap 10: App publiceren

Wat zijn de voordelen van een app?

Het laten maken van een applicatie voor jouw bedrijf heeft verschillende voordelen:

Genoeg redenen om een applicatie te laten ontwikkelen dus. Wanneer je Appec inschakelt om jouw app te bouwen, hoef jij je geen zorgen te maken over technische zaken. Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van native apps voor iOS en Android. We weten dus precies wat erbij komt kijken en kunnen een app bouwen die boven jouw verwachtingen uitstijgt. Het enige wat jij hoeft te doen is ons jouw visie vertellen.

“De mobiele app heeft onze bedrijfsprocessen naar een hoger niveau getild.”​

Cor Rutten

Rutten Groep

Native apps voor iOS en Android

Wij bouwen zowel native applicaties voor iOS als voor Android. We geloven dat native apps het beste resultaat bieden en de meeste professionaliteit uitstralen. Met een native app kun je namelijk het beste uit het betreffende platform halen.

Met native apps krijg je het voordeel van veelzijdigheid, de beste prestaties, de beste beveiliging, en een optimale aansluiting op de functionaliteit van de telefoon. Zo zorg je er dus voor dat ongeacht of jouw gebruikers iOS hebben of Android, zij de beste gebruikerservaring krijgen die mogelijk is.

Onze apps zijn epic

Wij bouwen niet zomaar apps. Iedere app die wij bouwen heeft een uniekheid. Als ondernemer wil jij tenslotte een app hebben die jouw brand goed weergeeft.

Wij hebben ervaren ontwerpers en programmeurs in huis die samen met jou meedenken over hoe jouw app zal werken en eruit zal zien. In elke fase geef jij input op het resultaat. Zo zorgen wij ervoor dat jouw gebruikers de ultieme gebruikerservaring krijgen.

Bij Appec spreken we software

Of je nou een startup bent dat net is gelanceerd, of een enterprise dat verder wil gaan schalen, Appec is jouw partner in software. Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van apps voor bedrijven in verschillende branches. Dus ongeacht in welke industrie je zit of hoe groot je bent, wij denken mee op de schaal waarin jij dat nodig hebt.

Ons team bestaat uit een groep jonge creatievelingen met veel ervaring, die passie hebben voor software.

Jouw mobiele app bespreken?

Je hebt vast al ideeën voor een eigen mobiele applicatie. En zelfs als dat niet zo is denken we altijd graag met je mee. Tijdens een briefing kunnen we input geven en helpen jouw idee te verhelderen. Het is onze missie om jouw idee werkelijkheid te maken door een app te bouwen die epic is.

Let’s build something epic

We gaan graag met je in gesprek om jouw idee voor een app te bespreken. We denken met je mee over hoe we een unieke app kunnen creëren die jouw gebruikers een unieke ervaring bezorgt.

Klaar om jouw idee te lanceren?

Kom in contact