iOS & Android developer

App laten maken?

Wij bouwen een hoogwaardige app die jouw gebruikers de ultieme user experience bezorgt. Lees hieronder hoe het werkt of maak direct een afspraak.

App laten maken voor jouw bedrijf

Wil jij een app laten maken voor jouw bedrijf of organisatie? Als ervaren iOS- en Android app-ontwikkelaars weten we precies wat er nodig is om een professionele app te bouwen. Hierbij krijgen jouw gebruikers de beste ervaring. Dat is de kracht van Appec.

Wil jij een applicatie laten ontwikkelen van premium kwaliteit? Onze apps zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden gebouwd met oog voor detail. Wij doen niet aan hybrid apps en specialiseren ons in echte maatwerk.

Wij bouwen al jaren apps voor bedrijven en organisaties van verschillende groottes. Dus of je nou een startup bent of een enterprise, wij denken met je mee en bouwen een app die boven jouw verwachtingen uitstijgt.

Wat wij ontwikkelen:

 • iOS apps
 • Android apps
 • Web apps
 • UI/UX design

Professionele app ontwikkelaar in Nijmegen

Wij geloven in laagdrempelige communicatie en het bouwen van een premium gebruikservaring in al onze projecten. Je bent altijd welkom voor een intakegesprek in ons kantoor in Nijmegen of een telefoongesprek. We denken graag met je mee vanaf het begin om alles duidelijk in kaart te brengen.

Wij hebben apps gebouwd in (onder andere) de volgende branches:

 • Social media
 • Onderwijs
 • Zorg
 • Games
 • Vastgoed
 • Horeca

In 10 stappen jouw ideale app laten maken

Om jouw applicatie volledig naar jouw wensen te bouwen doorlopen we tien stappen wanneer we een app ontwikkelen.

1: Briefing
2: Behoeften in kaart brengen
3: Schetsen maken
4: Schetsen met opdrachtgever overleggen
5: Wireframes ontwikkelen
6: Overleggen met ontwikkelaars
7: Prototype opleveren aan klant
8: App bouwen
9: App testen
10: App publiceren

Wat zijn de voordelen van een app?

Het laten maken van een applicatie voor jouw bedrijf heeft verschillende voordelen:

 • Je hebt een direct communicatiekanaal tot jouw klanten.
 • Je kunt via de app jouw producten of diensten aanbieden.
 • Jouw app zorgt voor meer klantbinding.

Genoeg redenen om een applicatie te laten ontwikkelen dus. Wanneer je Appec inschakelt om jouw app te bouwen, hoef jij je geen zorgen te maken over technische zaken.

Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van native apps voor iOS en Android, en ook web apps. We weten dus precies wat erbij komt kijken en kunnen een applicatie bouwen die boven jouw verwachtingen uitstijgt. Het enige wat jij hoeft te doen is ons jouw visie vertellen.

“De mobiele app heeft onze bedrijfsprocessen naar een hoger niveau getild.”​

Cor Rutten

Rutten Groep

Native apps voor iOS en Android

Wij bouwen zowel native applicaties voor iOS als voor Android. We geloven dat native apps het beste resultaat bieden en de meeste professionaliteit uitstralen.

Met native apps krijg je het voordeel van veelzijdigheid, de beste prestaties, de beste beveiliging, en een optimale aansluiting op de functionaliteit van de telefoon.

Zo zorg je er dus voor dat ongeacht of jouw gebruikers iOS hebben of Android, zij de beste gebruikerservaring krijgen die mogelijk is.

Onze apps zijn epic

Wij bouwen niet zomaar apps. Iedere app die wij bouwen is uniek. Als ondernemer wil jij tenslotte een app hebben die past bij jouw bedrijf.

Wij hebben ervaren ontwerpers en programmeurs in huis die actief met jou meedenken over hoe jouw app zal werken en eruit zal zien.

In elke fase geef jij input op het resultaat. Zo zorgen wij ervoor dat jouw gebruikers de ultieme gebruikerservaring krijgen.

Bij Appec spreken we software

Of je nou een startup bent dat net is gelanceerd, of een enterprise dat verder wil gaan schalen, Appec is jouw partner in software. Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van apps binnen verschillende branches. Dus ongeacht in welke industrie je zit of hoe groot je bent, wij denken mee op de schaal waarin dat nodig is.

Ons team bestaat uit een groep jonge creatievelingen met veel ervaring, die passie hebben voor software. Wij communiceren op een toegankelijke manier en werken met je samen als een team.

Binnenkort jouw app laten maken?

Je hebt vast al ideeën voor jouw eigen mobiele applicatie. En zelfs als dat niet zo is denken we altijd graag met je mee. Wij bieden altijd eerst een vrijblijvend intakegesprek aan om kennis te maken.

Tijdens het gesprek kun je ons jouw plannen vertellen en kunnen wij input geven en helpen jouw idee te verhelderen. Daarna kunnen we, indien we het beide een goede match vinden, aan de slag gaan met het bouwen van jouw applicatie!

Jasper Rietrae

Jouw app-idee bespreken?

Bij Appec hebben we jarenlange ervaring in het bouwen van apps voor iOS en Android, web apps en websites op maat.

Prik meteen een datum vast voor een vrijblijvend consultatiegesprek via de knop hieronder.

Klaar om jouw idee te lanceren?

Kom in contact