Open sollicitaties bij Appec

Ontdek de mogelijkheden, groei samen met ons!

Bij Appec draait alles om het creëren van digitale meesterwerken. We zijn altijd op zoek naar gedreven individuen die hun unieke vaardigheden en perspectieven willen delen. Ons kantoor in het hart van Nijmegen is niet zomaar een werkplek, maar een plek waar creativiteit, innovatie en ambitie samenkomen.

Wij geloven dat elk talent een plaats heeft binnen onze organisatie. Of je nu een ervaren developer, een creatieve designer of een strategische denker bent, we nodigen je uit om je interesse kenbaar te maken.

Hoe je kunt solliciteren:

Begin je sollicitatie door ons je CV te sturen waarin je vertelt over je professionele achtergrond en de ervaringen die je hebt opgedaan. Voeg een motivatiebrief toe om je passies, ambities te delen en ons te vertellen hoe je denkt bij te kunnen dragen aan ons voortdurende succes. Indien van toepassing, waarderen we het ook als je een portfolio meestuurt waarin je ons je eerdere werk laat zien en vertelt over de projecten waar je trots op bent. Stuur je sollicitatie naar info@appec.nl. Wij zijn benieuwd naar je verhaal en hoe jij denkt bij te dragen aan de ambitie van Appec om epische digitale oplossingen te creëren.

Ons aanbod

Bij Appec bieden we een stimulerende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. We geloven in continue leren en delen, en bieden een omgeving waarin samenwerking en persoonlijke groei worden aangemoedigd. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en het verkennen van de mogelijkheden om samen digitale grenzen te verleggen!

Klaar om jouw idee te lanceren?

Kom in contact