Case: MegaPrep

Native app voor iOS & Android
Categorie: COVID-19

Het project

In de tijd van COVID-19 presenteert MolGen een baanbrekende oplossing: de MegaPrep App. Deze applicatie is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en faciliteert een betrouwbare en eenvoudige methode om de verspreiding van COVID-19 op de werkplek te monitoren. Hiermee wordt een veilige werkomgeving gecreëerd, waardoor zowel werknemers als werkgevers met een gerust hart hun dagelijkse activiteiten kunnen uitvoeren.

Native app

De app is zowel voor iOS als voor Android gebouwd. De app werkt dus zowel op iPhones als op Android-telefoons op de meest optimale manier voor het platform.

Meldingen

De resultaten van de analyse zijn snel beschikbaar in de MegaPrep app, met de optie voor push-meldingen voor onmiddellijke informatie.

Anoniem

Door het scannen van een QR-code op het buisje, start een video-opname voor het documenteren van de speekselafname. Hierdoor weten we zeker dat procedure volledig anoniem blijft.

PROGRAMMEERTALEN

Gebruikte technologieën

Kotlin (Android)
Swift (iOS)
BIO-METRISCH

Authenticatie

Vingerafdruk
Pincode

Een complete COVID-19 tracing app

De MegaPrep oplossing elimineert de noodzaak voor tijdrovende bezoeken aan testlocaties en ongemakkelijke neus- en keeltests, terwijl het een hoge kwaliteit PCR-test biedt. De anonieme testprocedure waarborgt de privacy van de gebruikers, met een controlemechanisme dat alleen op de smartphone van de gebruiker wordt opgeslagen.

GEMAK

Eenvoudig te implementeren

MegaPrep kan eenvoudig worden geïmplementeerd in elke organisatie. De app biedt een stapsgewijze begeleiding van het gehele proces, van speekselafname tot resultaatmeldingen.

VOLGENDE STAP

Innovatie

De MegaPrep app van MolGen is een innoverende stap voorwaarts in de strijd tegen COVID-19 op de werkplek. Door een combinatie van gemak, proactieve monitoring, en privacybescherming, biedt het een robuuste oplossing voor organisaties die streven naar een veilige en gezonde werkomgeving.

AUTHENTICATIE

Beveiliging

De MegaPrep app waarborgt optimale beveiliging en privacy middels geavanceerde toegangscontroles. Gebruikers kunnen zich authenticeren via biometrische authenticatie, zoals een vingerafdruk, of door het invoeren van een persoonlijke pincode. Beide beveiligingsopties zorgen voor een veilige en betrouwbare omgeving.

Jasper Rietrae

Jouw app-idee bespreken?

Wil jij ook een native app laten maken die het beste haalt uit iOS en Android? Neem contact met ons op om te bespreken wat er mogelijk is.

Jasper Rietrae

Eigenaar Appec

Let’s build something epic

We gaan graag met je in gesprek om jouw idee voor een app te bespreken. We denken met je mee over hoe we een app kunnen creëren die jouw gebruikers een unieke ervaring bezorgt.

    background triangle background triangle background triangle background triangle

    Klaar om jouw idee te lanceren?

    Kom in contact