Over ons

Passie voor software

Bij Appec hebben we een grote passie voor mooie en gebruiksvriendelijke software. Of het nou gaat om websites, apps of andere software – wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. We denken out-of-the-box en streven ernaar software te creëren waar jouw medewerkers of klanten een ultieme ervaring mee beleven.

Ongeacht wie de gebruiker is van de software, wij zoeken naar de perfecte combinatie van design, gebruiksvriendelijkheid en compatibiliteit.

 

Work hard, play hard

Naast het ‘serieuze’ werk zijn wij ook zeker niet onbekend met onder andere gezellige vrijdagmiddagborrels, droneraces en pyjamavrijdagen.

Wij bieden onze werknemers alle gelegenheid om zichzelf te zijn op de werkvloer. Formele kleding zul je dan ook niet gauw tegenkomen bij ons op kantoor. Rondlopen op sloffen? Geen probleem! Werken op een zitzak? Be our guest.

We vinden het belangrijk om niet alleen onze klanten, maar ook onze medewerkers de beste ervaring te bieden. Daarom organiseren we constant activiteiten die uitdagend, gezellig en gek zijn, of buiten onze comfortzones liggen.

background triangle background triangle background triangle background triangle

Klaar om jouw idee te lanceren?

Kom in contact