iOS, Android & web app

Klantenportaal laten maken

Een professioneel klantenportaal laten maken? Wij bouwen een premium app met een hoogwaardige uitstraling en een intuïtieve user experience.

Waarom een klantenportaal laten maken?

Het laten maken van een klantenportaal neemt jouw bedrijf een hoop tijd en energie uit de handen. Via het klantenportaal kunnen jouw klanten namelijk zelf hun zaken regelen. Zo zorg je ervoor dat processen vloeiender verlopen, en dat er minder handmatig moet worden geregeld.

Een klantenportaal (soms ook wel klantportaal genoemd) kan bestaan voor verschillende doeleinden:

  • Afspraken maken
  • Communicatie met klanten
  • Dossiers opsturen
  • Gegevens opvragen en inzien

Professionele app-ontwikkelaar in Nijmegen

Jouw klantenportaal is een investering. Het kan jouw bedrijf veel geld en tijd besparen doordat jouw klanten meer zelf kunnen regelen. Echter is het natuurlijk wel belangrijk dat dit portaal op een professionele manier wordt gebouwd. Zo zorg je voor de beste gebruikerservaring voor jouw klanten, en voorkom je onnodige frustraties.

Bij Appec bouwen we al jarenlang apps en webapplicaties voor bedrijven in verschillende sectoren. Onze klanten bestaan zowel uit grote bedrijven als kleine startups. Wij bouwen maatwerkapplicaties die precies aansluiten bij wat onze klanten nodig hebben. En we denken tijdens iedere fase actief mee en komen met suggesties.

Denk jij erover na om een klantenportaal te ontwikkelen voor jouw bedrijf of organisatie? Dan kun je gemakkelijk een kosteloze afspraak met ons inplannen om jouw idee te bespreken. Prik meteen een datum via de knop hieronder:

Klantenportaal ontwikkelen in 10 stappen

Om jouw klantenportaal volledig naar wens te bouwen doorlopen we deze tien stappen:

Stap 1: Briefing
Stap 2: Klantbehoeften in kaart brengen
Stap 3: Schetsen maken
Stap 4: Schetsen met klant overleggen
Stap 5: Uitwerken in Wireframes
Stap 6: Overleggen met ontwikkelaars
Stap 7: Ontwerp opleveren aan klant
Stap 8: App bouwen
Stap 9: App testen
Stap 10: App publiceren

“De mobiele app heeft onze bedrijfsprocessen naar een hoger niveau getild.”​

Cor Rutten

Rutten Groep

Onze apps zijn epic

Wij bouwen niet zomaar apps. Iedere app die wij bouwen is uniek. Als ondernemer wil jij tenslotte een app hebben die past bij jouw bedrijf.

Wij hebben ervaren ontwerpers en programmeurs in huis die actief met jou meedenken over hoe jouw app zal werken en eruit zal zien.

In elke fase geef jij input op het resultaat. Zo zorgen wij ervoor dat jouw gebruikers de ultieme gebruikerservaring krijgen.

Bij Appec spreken we software

Of je nou een startup bent die net is gelanceerd, of een enterprise die verder wil gaan schalen, Appec is jouw partner in software. Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van apps voor bedrijven in verschillende branches. Dus ongeacht in welke industrie je zit of hoe groot je bent, wij denken mee op de schaal waarin jij dat nodig hebt.

Ons team bestaat uit een groep jonge creatievelingen met veel ervaring, die passie hebben voor software. Wij communiceren op een toegankelijke manier en werken met je samen als een team.

Let’s build something epic

We gaan graag met je in gesprek om jouw idee voor een app te bespreken. We denken met je mee over hoe we een unieke app kunnen creëren die jouw gebruikers een unieke ervaring bezorgt.

Klaar om jouw idee te lanceren?

Kom in contact