Premium software voor ieder platform

Maatwerk software laten ontwikkelen

Software laten ontwikkelen op maat? Bij Appec bouwen wij premium-kwaliteit apps, web apps en websites voor bedrijven van klein tot groot.

Maatwerk software laten ontwikkelen

“Software is eating the world”, zoals ze zeggen. Ben jij van plan software op maat te laten maken voor jouw bedrijf of organisatie? Of het nou gaat om een iOS app, Android app, web app of website, bij Appec hebben we de kennis in huis om premium-kwaliteit software te ontwikkelen.

Wij hebben in-house designers en developers die ieder gespecialiseerd zijn in hun vak. Alle software die wij ontwikkelen is maatwerk, en is precies afgestemd op het specifieke project.

Wij ontwikkelen:

 • iOS apps
 • Android apps
 • Web apps (SaaS, marketplaces etc.)
 • Micro games
 • Websites (custom WordPress)

Ervaren software ontwikkelaar in Nijmegen

Wij geloven in laagdrempelige communicatie en het bouwen van een premium gebruikservaring in al onze projecten. Je bent altijd welkom voor een intakegesprek in ons kantoor in Nijmegen of een telefoongesprek. We denken graag met je mee vanaf het begin om alles duidelijk in kaart te brengen.

Wij hebben apps, web apps en websites gebouwd in onder meer deze industrieën:

 • Social media
 • Onderwijs
 • Zorg
 • Games
 • Vastgoed

10 stappen: jouw ideale software laten ontwikkelen

Om jouw applicatie volledig naar jouw wensen te bouwen doorlopen we tien stappen wanneer we een app ontwikkelen.

Stap 1: Briefing
Stap 2: Klantbehoeften in kaart brengen
Stap 3: Schetsen maken
Stap 4: Schetsen met klant overleggen
Stap 5: Wireframes ontwerpen
Stap 6: Overleggen met ontwikkelaars
Stap 7: Ontwerp opleveren aan klant
Stap 8: Software bouwen
Stap 9: Software testen
Stap 10: Software lanceren

Wat zijn de voordelen van maatwerk software?

Het laten maken van software op maat heeft verschillende voordelen:

 • Je hebt een direct communicatiekanaal tot jouw klanten.
 • Je kunt via de app jouw producten of diensten aanbieden.
 • Jouw app zorgt voor meer klantbinding.

Genoeg redenen om een applicatie of website te laten ontwikkelen dus. Wanneer je Appec inschakelt om jouw software te bouwen, hoef jij je geen zorgen te maken over technische zaken.

Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van native apps voor iOS en Android, web apps in verschillende programmeertalen en websites. We weten dus precies wat erbij komt kijken en bouwen premium software die boven jouw verwachtingen uitstijgt. Het enige wat jij hoeft te doen is ons jouw visie vertellen.

“De mobiele app heeft onze bedrijfsprocessen naar een hoger niveau getild.”​

Cor Rutten

Rutten Groep

App laten maken?

Wij bouwen zowel native applicaties voor iOS als voor Android. We geloven dat native apps het beste resultaat bieden en de meeste professionaliteit uitstralen.

Met een native app kun je namelijk het beste uit het platform halen en écht maatwerk bouwen.

Met native apps krijg je het voordeel van veelzijdigheid, de beste prestaties, de beste beveiliging, en een optimale aansluiting op de functionaliteit van de telefoon.

Zo zorg je er dus voor dat ongeacht of jouw gebruikers iOS hebben of Android, zij de beste gebruikerservaring krijgen die mogelijk is.

Onze software is epic

Wij bouwen niet zomaar software. Iedere app of website die wij bouwen is uniek. Als ondernemer wil jij tenslotte software lanceren die past bij jouw bedrijf.

Wij hebben ervaren ontwerpers en programmeurs in huis die actief met jou meedenken over hoe jouw app zal werken en eruit zal zien.

In elke fase geef jij input op het resultaat. Zo zorgen wij ervoor dat jouw gebruikers de ultieme gebruikerservaring krijgen.

Bij Appec spreken we software

Of je nou een startup bent dat net is gelanceerd, of een enterprise dat verder wil gaan schalen, Appec is jouw partner in software. Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van apps voor bedrijven in verschillende branches. Dus ongeacht in welke industrie je zit of hoe groot je bent, wij denken mee op de schaal waarin jij dat nodig hebt.

Ons team bestaat uit een groep jonge creatievelingen met veel ervaring, die passie hebben voor software. Wij communiceren op een toegankelijke manier en werken met je samen als een team.

Jouw maatwerk software bespreken?

Je hebt vast al ideeën voor jouw eigen software. En zelfs als dat niet zo is denken we altijd graag met je mee.

Tijdens een briefing kunnen we input geven en helpen jouw idee te verhelderen. Wij helpen om jouw idee werkelijkheid te maken door een app te bouwen die epic is.

Let’s build something epic

We gaan graag met je in gesprek om jouw idee voor een app te bespreken. We denken met je mee over hoe we een unieke app kunnen creëren die jouw gebruikers een unieke ervaring bezorgt.

Klaar om jouw idee te lanceren?

Kom in contact