Ervaren web app developer

Webapplicatie laten maken

Wij bouwen een hoogwaardige web app die jouw gebruikers de ultieme user experience bezorgt. Lees hieronder hoe het werkt of maak direct een afspraak.

Professionele web app ontwikkelaar in Nijmegen

Wij geloven in laagdrempelige communicatie en het bouwen van een premium gebruikservaring in al onze projecten. Je bent altijd welkom voor een intakegesprek in ons kantoor in Nijmegen of een telefoongesprek. We denken graag met je mee vanaf het begin om alles duidelijk in kaart te brengen.

Wij hebben web apps gebouwd in (onder andere) de volgende branches:

  • Social media
  • Onderwijs
  • Zorg
  • Games
  • Vastgoed
  • Horeca

In 10 stappen jouw ideale web app laten maken

Om jouw webapplicatie volledig naar jouw wensen te bouwen doorlopen we tien stappen wanneer we een app ontwikkelen.

Stap 1: Briefing
Stap 2: Behoeften in kaart brengen
Stap 3: Schetsen maken
Stap 4: Schetsen met opdrachtgever overleggen
Stap 5: Wireframes ontwikkelen
Stap 6: Overleggen met ontwikkelaars
Stap 7: Prototype opleveren aan klant
Stap 8: Web app bouwen
Stap 9: Web app testen
Stap 10: Web app publiceren

Wat zijn de voordelen van een web app?

Een web app is een soort combinatie van een website en mobiele app. Het is een online applicatie die je kunt inzetten om klanten of medewerkers bepaalde processen uit te laten voeren. Denk aan internetbankieren, salesprogramma’s of takenplanners.

Een webapplicatie laten maken voor jouw bedrijf kan vele voordelen meebrengen. Het is uitgebreider dan een website, en beter toegankelijk dan een mobiele app.

Het grote voordeel van een web app, vergeleken met een mobiele app, is dat het makkelijker te benaderen is voor jouw doelgroep. Jouw gebruikers hoeven geen aparte app te installeren in een appwinkel, maar kunnen de applicatie direct benaderen via het internet. Een web app laten maken kan voor sommige type bedrijven dus een betere keuze zijn.

“De mobiele app heeft onze bedrijfsprocessen naar een hoger niveau getild.”​

Cor Rutten

Rutten Groep

Web apps op iedere schaal

Met web apps krijg je het voordeel van de veelzijdigheid van het web, gecombineerd met de mogelijkheden van de laatste technologieën.

Onze apps zijn epic

Wij bouwen niet zomaar apps. Iedere app die wij bouwen is uniek. Als ondernemer wil jij tenslotte een app hebben die past bij jouw bedrijf.

Wij hebben ervaren ontwerpers en programmeurs in huis die actief met jou meedenken over hoe jouw app zal werken en eruit zal zien.

In elke fase geef jij input op het resultaat. Zo zorgen wij ervoor dat jouw gebruikers de ultieme gebruikerservaring krijgen.

Bij Appec spreken we software

Of je nou een startup bent dat net is gelanceerd, of een enterprise dat verder wil gaan schalen, Appec is jouw partner in software. Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van apps binnen verschillende branches. Dus ongeacht in welke industrie je zit of hoe groot je bent, wij denken mee op de schaal waarin dat nodig is.

Ons team bestaat uit een groep jonge creatievelingen met veel ervaring, die passie hebben voor software. Wij communiceren op een toegankelijke manier en werken met je samen als een team.

Jouw web app laten maken?

Je hebt vast al ideeën voor jouw eigen webapplicatie. En zelfs als dat niet zo is denken we altijd graag met je mee.

Tijdens een briefing kunnen we input geven en helpen jouw idee te verhelderen. Wij helpen om jouw idee werkelijkheid te maken door een app te bouwen die epic is.

Let’s build something epic

We gaan graag met je in gesprek om jouw idee voor een app te bespreken. We denken met je mee over hoe we een unieke app kunnen creëren die jouw gebruikers een unieke ervaring bezorgt.

Klaar om jouw idee te lanceren?

Kom in contact