Webapplicatie laten maken

Het beste van beide werelden

Een web app is een soort combinatie van een website en mobiele app. Het is een online applicatie die je kunt inzetten om klanten of medewerkers bepaalde processen uit te laten voeren. Denk aan internetbankieren, salesprogramma’s of takenplanners. Een webapplicatie laten maken voor jouw bedrijf kan vele voordelen meebrengen. Het is uitgebreider dan een website, en beter toegankelijk dan een mobiele app.

Laagdrempeliger dan mobiele apps

Het grote voordeel van een web app, vergeleken met een mobiele app, is dat het makkelijker te benaderen is voor jouw doelgroep. Jouw gebruikers hoeven geen aparte app te installeren in een appwinkel, maar kunnen de applicatie direct benaderen via het internet. Een web app laten maken kan voor sommige type bedrijven dus een betere keuze zijn.

Een op zichzelf staande applicatie

Web apps staan los van platforms en apparatuur. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken via laptops, smartphones of tablets en werken vlekkeloos op verschillende besturingssystemen. Door deze onafhankelijkheid, zijn web apps erg flexibel in gebruik en zijn ze de ideale aanvulling op een website om de gebruikers meer uitgebreide functionaliteit te bieden.

Eerst een ontwerp inzien

Voordat je ons groen licht geeft om jouw web app te ontwikkelen, krijg je altijd eerst een ontwerp toegestuurd van hoe de web app eruit komt te zien en welke functionaliteiten het zal hebben. Je krijgt een uitgebreide schets te zien van wat je kunt verwachten wanneer de web app daadwerkelijk wordt ontworpen. Pas wanneer de grafische vormgeving is goedgekeurd, gaan wij aan de slag.

Geen onverwachte kosten

Je hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Aan het begin van het project, voordat we jouw eigen web app daadwerkelijk bouwen, krijg je een inschatting van de verwachte kosten, zodat je kunt beslissen of de kosten vallen binnen jouw budget. Vervolgens maken we een definitieve offerte aan met alle werkzaamheden er één voor één in uitgelicht, zodat je precies kunt inzien waar de kosten voor bedoeld zijn. Zodra je akkoord gaat met de offerte beginnen we pas met het project.

background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle

Klaar om jouw idee te lanceren?

Kom in contact