Website laten maken

Essentieel voor ieder bedrijf

Een website is tegenwoordig onmisbaar voor ieder bedrijf. Het is het digitale visitekaartje van de onderneming, om een goede eerste indruk te wekken en de klant kennis te laten maken met jouw brand. Bij Appec letten we bij het design van de website op de boodschap die je wil uitbrengen met jouw bedrijf, en zorgen we er uiteraard ook voor dat de website optimaal presteert – zowel qua snelheid als gebruiksvriendelijkheid. Bij het laten bouwen van jouw eigen website, hoef je zelf geen zorgen te maken over technische zaken. Je kunt door ons een zakelijke website laten maken die perfect aansluit bij jouw huisstijl. Naast een website kun je ook overwegen om een app te laten maken.

 

Een responsive design

Jouw website zal volledig responsive zijn. Dat betekent dat het formaat zich zal aanpassen aan ieder soort scherm. Dus ongeacht of jouw klanten de website benaderen via een smartphone, laptop of tablet, de website zal er strak uitzien en de informatie overzichtelijk weergeven.

 

Je hebt alles zelf in de hand

Na de oplevering van de website kun je de content zelf blijven beheren. Je kunt eenvoudig foto’s teksten, en pagina’s toevoegen en bent dus niet afhankelijk van de ontwikkelaar. Alles is gemakkelijk te beheren vanuit de vertrouwde WordPress-omgeving.

 

Eerst een ontwerp inzien

Voordat je ons groen licht geeft om jouw website te ontwikkelen, krijg je altijd eerst een ontwerp toegestuurd van hoe de website eruit komt te zien. Daarnaast zie je welke functionaliteiten het zal hebben. Je krijgt een uitgebreide schets te zien van wat je kunt verwachten wanneer de website daadwerkelijk wordt ontworpen. Pas wanneer de grafische vormgeving is goedgekeurd, gaan wij aan de slag.

 

Geen onverwachte kosten

Je hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Aan het begin van het project, voordat we jouw eigen website daadwerkelijk bouwen, krijg je een inschatting van de verwachte kosten, zodat je kunt beslissen of de kosten vallen binnen jouw budget. Vervolgens maken we een definitieve offerte aan met alle werkzaamheden er één voor één in uitgelicht, zodat je precies kunt inzien waar de kosten voor bedoeld zijn. Zodra je akkoord gaat met de offerte beginnen we pas met het project.

background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle

Klaar om jouw idee te lanceren?

Kom in contact