iOS & Android appontwikkelaar

Maatwerk app ontwikkelen?

Wij bouwen een hoogwaardige app die jouw gebruikers de ultieme user experience bezorgt. Lees hieronder hoe het werkt of maak direct een afspraak.

Maatwerk app laten ontwikkelen: de 4 voordelen

1. Uniek app-design

Je wil natuurlijk dat jouw app zo goed mogelijk aansluit bij jouw brand. Wanneer je een app op maat laat maken, krijgt jouw app een uniek design, dat ontworpen is door een grafisch designer. Als jouw brand een specifieke designstijl gebruikt en/of een bepaald kleurenpalet heeft, worden deze ook geïmplementeerd in de app.

Met een maatwerk design wordt ook altijd rekening gehouden met bijvoorbeeld User Experience. Jouw app wordt dan ontworpen op een manier die het beste aansluit bij de behoeftes van jouw gebruikers.

2. Meer functionaliteit

Een app die op maat is gemaakt biedt meer ruimte voor functionaliteit. Omdat alles van scratch wordt gebouwd, kan de developer de app bouwen met alle functies die jouw bedrijf nodig heeft. Bij no-code tools is een veelvoorkomend probleem dat je erg beperkt bent in wat er mogelijk is. En vaak zorgen bepaalde uitbreidingen dan ook voor hogere abonnementskosten.

Vooral wanneer jouw bedrijf (voor een groot deel) draait via de app, wil je dat er zo veel mogelijk opties zijn. Wanneer je dan in de toekomst ideeën hebt voor uitbreidingen, kan er snel geschakeld worden. Jouw app kan eindeloos uitgebreid worden zonder licenties en beperkingen.

3. Niet afhankelijk zijn van een onbekende partij

Als jouw app door een professional is gebouwd die jij kent, kan deze bijvoorbeeld updates uitvoeren wanneer jij dat nodig vindt. Bij no-code tools ben je vaak afhankelijk van updates van beheerders waar je niet direct contact mee hebt. Updates laten dan ook vaak lang op zich wachten.

No-code platforms geven vaak alleen prioriteit aan uitbreidingen wanneer een groot deel van de community erom vraagt. Je krijgt dus niet altijd te updates die jij zelf wil.

Bij maatwerk applicatie ontwikkeling heb je een kortere lijn met de developer en kun je direct contact opnemen om verbeterpunten door te geven. Je krijgt persoonlijke service en er wordt altijd direct met jou meegedacht.

4. Professionele uitstraling

Bij no-code tools is het vaak zichtbaar dat het gaat om een no-code tool. Omdat de designs gestandaardiseerd zijn, zijn er veel bedrijven die dezelfde layouts gebruiken. Wanneer gebruikers vaker hetzelfde design tegenkomen, doet dat af aan de originaliteit.

Een app ontwikkelen van scratch vergt meer moeite, en dit zie je terug in het eindresultaat.

Een maatwerk app onderscheidt jouw bedrijf van andere bedrijven, doordat er geen standaard-designs worden gebruikt. Zo zorg je ervoor dat jouw bedrijf een professionelere uitstraling heeft.

“De mobiele app heeft onze bedrijfsprocessen naar een hoger niveau getild.”​

Cor Rutten

Rutten Groep

Native apps voor iOS en Android

Wij bouwen zowel native applicaties voor iOS als voor Android. We geloven dat native apps het beste resultaat bieden en de meeste professionaliteit uitstralen. Met een native app kun je namelijk het beste uit het betreffende platform halen.

Met native apps krijg je het voordeel van veelzijdigheid, de beste prestaties, de beste beveiliging, en een optimale aansluiting op de functionaliteit van de telefoon. Zo zorg je er dus voor dat ongeacht of jouw gebruikers iOS hebben of Android, zij de beste gebruikerservaring krijgen die mogelijk is.

Onze apps zijn epic

Wij bouwen niet zomaar apps. Iedere maatwerk app die wij bouwen heeft een uniekheid. Als ondernemer wil jij tenslotte een app hebben die jouw brand goed weergeeft.

Wij hebben ervaren ontwerpers en programmeurs in huis die samen met jou meedenken over hoe jouw app zal werken en eruit zal zien. In elke fase geef jij input op het resultaat. Zo zorgen wij ervoor dat jouw gebruikers de ultieme gebruikerservaring krijgen.

Bij Appec spreken we software

Of je nou een startup bent dat net is gelanceerd, of een enterprise dat verder wil gaan schalen, Appec is jouw partner in software. Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van apps voor bedrijven in verschillende branches. Dus ongeacht in welke industrie je zit of hoe groot je bent, wij denken mee op de schaal waarin jij dat nodig hebt.

Ons team bestaat uit een groep jonge creatievelingen met veel ervaring, die passie hebben voor software.

Jouw mobiele app bespreken?

Je hebt vast al ideeën voor een eigen mobiele applicatie. En zelfs als dat niet zo is denken we altijd graag met je mee. Tijdens een briefing kunnen we input geven en helpen jouw idee te verhelderen. Het is onze missie om jouw idee werkelijkheid te maken door een app te bouwen die epic is.

Let’s build something epic

We gaan graag met je in gesprek om jouw idee voor een app te bespreken. We denken met je mee over hoe we een unieke app kunnen creëren die jouw gebruikers een unieke ervaring bezorgt.

Klaar om jouw idee te lanceren?

Kom in contact